Cyber Monday - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Cyber Monday - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste candyfloss maskine: Se de 4 udvalgte candyflossmaskiner i 2021

Bedste candyfloss maskine: Se de 4 udvalgte candyflossmaskiner i 2021

Den bedste candyfloss maskine er nem at betjene, varmer hurtigt op og laver flotte porøse sukkertråde, der bliver til en lækker hjemmelavet candyfloss. Med en maskine i køkkenet kan man bringe Tivoli oplevelsen helt med hjem og glæde både børn, gæster og sig selv! Det er ligeså et sjovt og anderledes indslag til en børnefødselsdag, temafest eller en hyggeaften med familien. Bliv klogere på valg af den rigtige og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Indehaver
Priser er opdateret i dag mandag d. 29 november 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 26. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 11. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
KitchPro candyfloss maskine

Konklusion: Her er den bedste candyfloss maskine

KitchPro candyfloss maskine er udvalgt af Christoffer, som den bedste candyfloss maskine i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af candyfloss maskine

Med den rigtige maskine i hjemmet kan du bringe tivoli stemningen frem derhjemme og sætte lidt ekstra kulør på børnefødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller den runde fødselsdag for barnlige sjæle.

En virkelig god maskine har din candyfloss klar på ingen tid og med minimal rengøringsarbejde behøver du slet ikke en festlig lejlighed for at tage den frem. Hver dag vil være en festdag for børn og barnlige sjæle!

Se min gennemgang af de absolut bedste modeller på markedet lige nu og få nyttige tips som sikrer, at du vælger den bedste til dine behov og dit budget.

3 ting du bør være opmærksom på ved køb af candyfloss maskine

  1. Jo større sukkerskål jo lettere er det - Det kan være svært at fange sukkertrådene, hvis du vælger en helt lille model. Du kan gøre det lidt lettere for dig selv ved at bruge sugerør frem for paper cones til at fange sukkertrådene med. Men du gør det lettest for dig selv, hvis du vælger en maskine med en stor sukkerskål.
  2. Hurtig opvarmning får dig til at bruge candyfloss maskinen oftere - Du bør vælge en maskine, der er hurtig til at opnå den ønskede temperatur. Kan du komme til at lave candyfloss i en fart, når lysten melder sig, så er sandsynligheden for, at du får brugt din maskine så ofte som du gerne vil større.
  3. Sørg for candyfloss maskinen er let at rengøre - Maskinen er ikke så svær at rengøre, som du måske tror. Du bør holde maskinens midterskål ren, så den ikke bliver tilstoppet med størknet sukkermasse. Er skaden sket kan du dog bare varme candyfloss maskinen op igen. Det er dog en fordel at vælge en maskine, der giver dig let adgang til midterskålen og dermed er nem at bruge og rengøre. Du vil få brugt den langt mere hvis den er nem at bruge og nem at rengøre!

Hvilken candyfloss maskine er bedst i test?

1. KitchPro candyfloss maskine

KitchPro candyfloss maskine

KitchPro candyfloss maskine

Elsker du Candyfloss? Tivolierne vil gerne have os til at tro, at det er lige så svært som kernefysik at lave candyfloss, men det er det ikke! Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine. Så har du en perfekt candyfloss på nogle minutter!... Læs mere hos Coolstuff

2. Champion candyfloss maskine

Champion candyfloss maskine

Billig og nem maskine til candyfloss

Champions candyfloss maskine er yderst prisvenlig og gør det muligt at lave hjemmelavet candyfloss i hjemmet på ingen tid. Maskinen er i sig selv forholdsvis nem at anvende og med sin éne knap er det blot at tænde den, vente på at den er varmet op og ellers påbegynde sin produktion af lækker candyfloss! Der... Læs mere

Til børn og barnlige sjæle, perfekt til fester og fødselsdage & alle løse dele tåler opvaskemaskine.

3. Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine

Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine

Søndagsavisen testvinder: 6 ud af 6 i Tivolifaktor

Med denne maskine fra Tyske Clatronic har du nu muligheden for at lave candyfloss hjemme i dit eget køkken. Maskinen er perfekt til fredagshygge på højt plan eller til en god film. Du kan nemt øve dig på at lave den perfekte candyfloss. Du hælder sukker i maskinen og brug gerne farvet sukker for at få en... Læs mere hos Proshop

4. Ariete Party Time candyfloss maskine

Ariete Party Time candyfloss maskine

Candyflossmaskine i retro design

Med en Ariete Party Time candyfloss maskine kan der serveres hjemmelavet candyfloss i stort stil til børnenes fødselsdag. Maskinen har et indbydende retro design, der i dag vil matche det mest køkkenudstyr og dermed passe ind i et moderne hjem og køkken. Designet er dejligt kompakt og den er derfor nem at... Læs mere

Hvad er candyfloss?

Candyfloss består udelukkende af sukker og farvestof. Det er tilmed nemt at lave hvis man har den rette maskine i køkkenet.

Det er typisk rundt omkring i landets forlystelsesparker, at der serveres store mængder af de blå og lyserøde sukkerskyer.

Det er uden tvivl en lækker spise for børn og barnlige sjæle!

Dagens modeller til hjemmebrug fås i alt lige fra retro design til moderne og tivoli-lignende designs.

Sådan laves hjemmelavet candyfloss

Den bedste candyfloss opskrift er lige til højrebenet og du glemmer den næppe igen. Man kan altid variere farven (farvestoffet) og dermed få en ny farve-oplevelse med de porøse sukkertråde.

Alt hvad du har brug for er sukker. Har du en maskine til formålet er det legende let at lege Tivoli derhjemme.

Step-by-step guide:

  1. I midten af en maskinen er der en skål hvori man hælder sukker og farvestof. Efter en rum tid vil sukkeret være varmet op og gået fra en krystallinsk til flydende form. Skålen roterer under høje omdrejninger og det flydende sukker tvinges ud gennem skålens små huller.
  2. Når sukkeret kommer i kontakt med luften nedkøles det og bliver porøst. Det krystalliserer ikke på ny, men danner i stedet de lange sukkertråde, som udgør en god candyfloss.
  3. De luftige sukkertråde flyver rundt langs kanten og kan let fanges med en papirkegle, pind eller anden genstand. Tadaa - din candyfloss er klar til servering!

Kommer candyfloss i kontakt med fugt opløses sukkertrådene med det samme. Et tip vil være at man hiver sukkertrådene ud og spiser, frem for at spise direkte fra den.

Hvordan virker en candyfloss maskine?

Hvordan er det lavet og hvordan fungerer det… to spørgsmål der ofte følger en nysgerrig person. Du har måske tænkt tanken? Læs med lige her:

Maskinen fungerer ved, at sukkerskålen i midten varmes op. Det tager et par minutter. Herefter hælder man sukker i sukkerskålen. Efter en rum tid er sukkeret opvarmet til en flydende form. Sukkerskålen roterer under høj omdrejninger og slynger den flydende sukker ud i maskinens inderskål.

Den flydende sukker forvandles til porøse sukkertråde når den kommer i kontakt med den køligere luft. Herefter fanger man blot sukkertrådene med en papirkegle, pind el.lign. genstand.

Sådan laver man en rund kugle af sukkervat. Der er bare noget spændende ved at kunne lave hjemmelavet candyfloss. Jeg kan love dig for, at du også vil blive utrolig populær blandt de yngre til en børnefødselsdag!

Hvilket candyfloss sukker kan man bruge?

Der findes altid specialprodukter og det er også tilfældet med candyfloss sukker. Det er ofte blot normal sukker med farve, men fås også med smag af f.eks. jordbær, hindbær eller æble. Selvsamme sukker vil jeg dog vove og påstå, at man kan opnå på egen hånd: Hvidt sukker fra køkkenet og lidt rødt, grønt eller blåt farvestof od du har hjemmelavet candyfloss sukker!

Der findes ligeså modeller der kan opvarme bolcher og danne selvsamme sukkertråde herfra. Du kan derfor let få candyfloss med banansmag, pebermynte mv.

Ønsker du candyfloss med smag kan du også tilsætte lidt aroma, f.eks. banan aroma, jordbæraoma el.lign.

Hvad koster de?

Der findes et utal af forskellige modeller, der selvsagt svinger en hel del i pris. En billig candyfloss maskine starter ved et par hundrede kroner, mens de professionelle koster op til flere tusinde kroner.

Lige med disse maskiner til candyfloss hænger pris og kvalitet ofte sammen. Jo dyrere model, desto bedre kvalitet.

Min egen erfaring siger mig dog, at en billig model kan være helt fin til hjemmebrug. Man kan jo altid købe en dyrere model hvis det bliver aktuelt.

Læs gerne vores candyfloss maskine test her på siden og bliv klogere på hvilken der matcher dine ønsker og behov.

3 tips fra en candyfloss entusiast

  1. Opvarmning: Lad maskinen varme helt op. Læs i brugervejledningen hvor længe den skal varme op eller hold øje med lampen på maskinen, der formentlig slukker når den ønskede temperatur er opnået. Jo varmere maskine, desto bedre kører det.
  2. Afslutning: Lad maskinen kører min. et minut efter du har fanget sidste sukkertråde. Således vil de små huller i maskinens midterskål blive rene og ikke blive tilstoppet med størknet sukkervat. Glemte du det? I så fald er skaden ikke større end at det jo blot smelter næste gang du skal lave candyfloss.
  3. At fange sukkertrådene: Det er nemmere at fange sukkertrådene på papirsugerør end papirkegler og/eller kræmmerhuse. Det er ofte dimensionerne på en lille model, der gør det svært at manøvrere med en stor papirkegle.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 candyfloss maskiner, har Christoffer valgt KitchPro candyfloss maskine, som den bedste candyfloss maskine i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære candyfloss maskiner, herunder bl.a. Champion, Clatronic ZWM 3478 & Ariete Party Time.

6 ofte stillede spørgsmål om candyflossmaskiner

Kan maskinen gå i opvaskemaskine?

De løse dele tåler opvaskemaskine, men selve elektronikken bør selvfølgelig ikke komme i opvaskemaskinen. Din succes og brug afhænger af hvorvidt maskinen er let og nem at bruge og nem at rengøre. Ved køb bør du derfor lægge vægt på hvorvidt den er nem at rengøre og evt. kan komme i opvaskemaskinen.

Hvordan laver man candyfloss?

Man laver candyfloss ved at opvarme sukker i en candyfloss maskine. Det flydende sukker slynges ud af små huller i midten af maskinen og danner sukkertråde, der kan fanges med en papirkegle, pind el.lign.

Hvordan laver man candyfloss sukker?

Hæld hvidt sukker i en skål og tilsæt den ønskede farve og evt. aroma. Sådan laver man hjemmelavet candyfloss sukker.

Hvor lang tid tager det at lave candyfloss?

Med en god candyfloss maskine kan man på få minutter omdanne en spsk sukker til candyfloss. Det tager ikke lang tid når først maskinen er opvarmet og klar til brug.

Hvor kan man købe candyfloss?

Man kan købe candyfloss i Tivoli samt lave sin egen i hjemmet med en candyfloss maskine.

Hvad koster en candyfloss maskine?

En god candyfloss maskine koster mellem 200 kr. - 1.000 kr. Prisen afhænger af mærket og størrelsen på maskinen.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Innovagoods Sweetycloud.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Indehaver
Skriv til Christoffer

Christoffer er idérig og en ren energibombe! Tanken om, at han vil udkonkurrere sig selv på daglig basis - holder ham ved ilden når der programmes og skabes nye smarte features.

Bedøm denne artikel
51 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5