Bedste candyfloss maskine: Se de 4 udvalgte maskiner til candyfloss i 2021

Den bedste candyfloss maskine er nem at betjene, varmer hurtigt op og laver flotte porøse sukkertråde, der bliver til en lækker hjemmelavet candyfloss. Med en maskine i køkkenet kan man bringe Tivoli oplevelsen helt med hjem og glæde både børn, gæster og sig selv! Det er ligeså et sjovt og anderledes inslag til en børnefødselsdag, temafest eller en hyggeaften med familien. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære netop nu.

Af Indehaver
Priser er opdateret i dag fredag d. 18 juni 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 10. juni 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 11. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine

Konklusion: Her er den bedste candyfloss maskine 🥇

Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine er udvalgt af Christoffer, som den bedste candyfloss maskine i juni 2021.

Bedste

Købsguide til valg af candyfloss maskine

Med den bedste candyfloss maskine kan du bringe tivoli stemningen frem derhjemme og sætte lidt ekstra kulør på børnefødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller den runde fødselsdag for barnlige sjæle.

En virkelig god candyfloss maskine har din candyfloss klar på ingen tid og med minimal rengøringsarbejde behøver du slet ikke en festlig lejlighed for at tage candyfloss maskinen frem. Hver dag er en festdag med en candyfloss maskine.

Se min gennemgang af de absolut bedste candyfloss maskiner på markedet lige nu og få nyttige tips som sikrer, at du vælger den bedste candyfloss maskine til dine behov og dit budget.

3 ting du bør være opmærksom på ved køb af candyfloss maskine

 1. Jo større sukkerskål jo lettere er det - Det kan være svært at fange sukkertrådene, hvis du vælger en helt lille candyfloss maskine. Du kan gøre det lidt lettere for dig selv ved at bruge sugerør frem for paper cones til at fange sukkertrådene med. Men du gør det lettest for dig selv, hvis du vælger en candyfloss maskine med en stor sukkerskål.
 2. Hurtig opvarmning får dig til at bruge candyfloss maskinen oftere - Du bør vælge en candyfloss maskine, der er hurtig til at opnå den ønskede temperatur. Kan du komme til at lave candyfloss i en fart, når lysten melder sig, så er sandsynligheden for, at du får brugt din maskine så ofte som du gerne vil større.
 3. Sørg for candyfloss maskinen er let at rengøre - En candyfloss maskine er ikke så svær at rengøre, som du måske tror. Du bør holde maskinens midterskål ren, så den ikke bliver tilstoppet med størknet sukkermasse. Er skaden sket kan du dog bare varme candyfloss maskinen op igen. Det er dog en fordel at vælge en candyfloss maskine, der giver dig let adgang til midterskålen.

Hvilken candyfloss maskine er bedst i test?

1. Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine - BEDST I TEST 🥇

Clatronic ZWM 3478 candyfloss maskine

Søndagsavisen testvinder: Candyfloss maskine med 6 ud af 6 i Tivolifaktor

Med denne maskine fra Tyske Clatronic har du nu muligheden for at lave candyfloss hjemme i dit eget køkken. Maskinen er perfekt til fredagshygge på højt plan eller til en god film. Du kan nemt øve dig på at lave den perfekte candyfloss. Du hælder sukker i maskinen og brug gerne farvet sukker for at få en... Læs mere

2. Innovagoods Sweetycloud candyfloss maskine

Innovagoods Sweetycloud candyfloss maskine

Lille candyfloss maskine (nem at rengøre)

Innovagoods Sweetycloud er i og for sig en klassisk candyfloss maskine, der dog er prissat umådeligt fornuftigt. Tænd på knappen og maskinen er klar til at lave hjemmelavet candyfloss på nul komma fem. Der medfølger en anvisning, men fremgangsmåden er forholdsvis simpel. Tænd, afvent opvarmning, hæld sukker i... Læs mere

 • Fylder meget lidt
 • Nem at transportere og opbevare
 • Nem at rengøre

3. Ariete Party Time candyfloss maskine

Ariete Party Time candyfloss maskine

Candyflossmaskine i retro design

Med en Ariete Party Time candyfloss maskine kan der serveres hjemmelavet candyfloss i stort stil til børnenes fødselsdag. Maskinen har et indbydende retro design, der i dag vil matche det mest køkkenudstyr og dermed passe ind i et moderne hjem og køkken. Designet er dejligt kompakt og den er derfor nem at... Læs mere

 • Perfekt til børnefødselsdagen
 • Nem at bruge og rengøre
 • Kan bruges med sukker eller bolsjer

4. Champion candyfloss maskine

Champion candyfloss maskine

Billig candyfloss maskine med nem betjening

Champions candyfloss maskine er yderst prisvenlig og gør det muligt at lave hjemmelavet candyfloss i hjemmet på ingen tid. Maskinen er i sig selv forholdsvis nem at anvende og med sin éne knap er det blot at tænde den, vente på at den er varmet op og ellers påbegynde sin produktion af lækker candyfloss! Der... Læs mere

 • Til børn og barnlige sjæle
 • Perfekt til fester og fødselsdage
 • Alle løse dele tåler opvaskemaskine

Hvad er candyfloss?

Candyfloss består udelukkende af sukker og farvestof. Det er tilmed nemt at lave hvis man har den rette maskine i køkkenet.

Sådan laves hjemmelavet candyfloss

Den bedste candyfloss opskrift er lige til højrebenet og du glemmer den næppe igen. Man kan altid variere farven (farvestoffet) og dermed få en ny farve-oplevelse med de porøse sukkertråde.

Alt hvad du har brug for er sukker. Har du en maskine til formålet er det legende let at lege Tivoli derhjemme.

Step-by-step guide:

 1. I midten af en candyfloss maskine er der en skål hvori man hælder sukker og farvestof. Efter en rum tid vil sukkeret være varmet op og gået fra en krystallinsk til flydende form. Skålen roterer under høje omdrejninger og det flydende sukker tvinges ud gennem skålens små huller.
 2. Når sukkeret kommer i kontakt med luften nedkøles det og bliver porøst. Det krystalliserer ikke på ny, men danner i stedet de lange sukkertråde, som udgør en god candyfloss.
 3. De luftige sukkertråde flyver rundt langs kanten og kan let fanges med en papirkegle, pind eller anden genstand. Tadaa - din candyfloss er klar til servering!

Kommer candyfloss i kontakt med fugt opløses sukkertrådene med det samme. Et tip vil være at man hiver sukkertrådene ud og spiser, frem for at spise direkte fra den.

Hvordan virker en candyfloss maskine?

Hvordan er det lavet og hvordan fungerer det… to spørgsmål der ofte følger en nysgerrig person. Du har måske tænkt tanken? Læs med lige her:

En candyfloss maskine fungerer ved, at sukkerskålen i midten varmes op. Det tager et par minutter. Herefter hælder man sukker i sukkerskålen. Efter en rum tid er sukkeret opvarmet til en flydende form. Sukkerskålen roterer under høj omdrejninger og slynger den flydende sukker ud i maskinens inderskål.

Den flydende sukker forvandles til porøse sukkertråde når den kommer i kontakt med den køligere luft. Herefter fanger man blot sukkertrådene med en papirkegle, pind el.lign. genstand.

Sådan laver man en rund kugle af sukkervat. Der er bare noget spændende ved at kunne lave hjemmelavet candyfloss. Jeg kan love dig for, at du også vil blive utrolig populær blandt de yngre til en børnefødselsdag!

Hvilket candyfloss sukker kan man bruge?

Der findes altid specialprodukter og det er også tilfældet med candyfloss sukker. Det er ofte blot normal sukker med farve, men fås også med smag af f.eks. jordbær, hindbær eller æble. Selvsamme sukker vil jeg dog vove og påstå, at man kan opnå på egen hånd: Hvidt sukker fra køkkenet og lidt rødt, grønt eller blåt farvestof od du har hjemmelavet candyfloss sukker!

Mange candyfloss maskiner kan også opvarme bolcher og danne selvsamme sukkertråde herfra. Du kan derfor let få candyfloss med banansmag, pebermynte mv.

Ønsker du candyfloss med smag kan du også tilsætte lidt aroma, f.eks. banan aroma, jordbæraoma el.lign.

Hvad koster en candyfloss maskine?

Der findes et utal af forskellige modeller, der selvsagt svinger en hel del i pris. En billige candyfloss maskine starter ved et par hundrede kroner, mens de professionelle koster op til flere tusinde kroner.

Lige med disse maskiner til candyfloss hænger pris og kvalitet ofte sammen. Jo dyrere model, desto bedre kvalitet.

Min egen erfaring siger mig dog, at en billig model kan være helt fin til hjemmebrug. Man kan jo altid købe en dyrere model hvis det bliver aktuelt.

Læs gerne vores candyfloss maskine test her på siden og bliv klogere på hvilken der matcher dine ønsker og behov.

3 tips fra en candyfloss maskine ejer

 1. Opvarmning: Lad maskinen varme helt op. Læs i brugervejledningen hvor længe den skal varme op eller hold øje med lampen på din candyfloss maskine der formentlig slukker når den ønskede temperatur er opnået. Jo varmere maskine, desto bedre kører det.
 2. Afslutning: Lad maskinen kører min. et minut efter du har fanget sidste sukkertråde. Således vil de små huller i maskinens midterskål blive rene og ikke blive tilstoppet med størknet sukkervat. Glemte du det? I så fald er skaden ikke større end at det jo blot smelter næste gang du skal lave candyfloss.
 3. At fange sukkertrådene: Det er nemmere at fange sukkertrådene på papirsugerør end papirkegler og/eller kræmmerhuse. Det er ofte dimensionerne på en lille candyfloss maskine, der gør det svært at manøvrere med en stor papirkegle.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 candyfloss maskiner, har Christoffer valgt Clatronic ZWM 3478 , som den bedste candyfloss maskine i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære candyfloss maskiner, herunder bl.a. Innovagoods Sweetycloud, Ariete Party Time & Champion.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Christoffer

Christoffer er idérig og en ren energibombe! Tanken om, at han vil udkonkurrere sig selv på daglig basis - holder ham ved ilden når der programmes og skabes nye smarte features.

3 ofte stillede spørgsmål om candyflossmaskiner

Man laver candyfloss ved at opvarme sukker i en candyfloss maskine. Det flydende sukker slynges ud af små huller i midten af maskinen og danner sukkertråde, der kan fanges med en papirkegle, pind el.lign.

Hæld hvidt sukker i en skål og tilsæt den ønskede farve og evt. aroma. Sådan laver man hjemmelavet candyfloss sukker.

Man kan købe candyfloss i Tivoli samt lave sin egen i hjemmet med en candyfloss maskine.

Bedøm denne artikel
47 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5

Læs også...

Af Christoffer, indehaver

Den bedste candyfloss opskrift er simpel og måske den eneste der findes? Man kan dog tilføje farvestof for at give...