Christoffer

📧 Skriv til Christoffer

Christoffer om Candyfloss Collective

Jeg har gennem en lang årrække arbejdet med e-commerce og online marketing i alle dets aspekter. Jeg har stået med alt lige fra indkøb til lageroptælling og pakning af dagens ordrer, til opsætning af kampagner i Google Ads og Facebook Business Manager.

Candyfloss Collective er kulminationen på mange års lærdom. Jeg forsøger dag efter dag på at udkonkurrere mine egne idéer fra dagen før - og gøre det endnu bedre!

Skal man udkonkurreres, kan man lige så godt blive det af sig selv!

Her på Candyfloss.dk finder du bl.a. en medie- og samarbejdsparter oversigt. Herudover vil du blive præsenteret for en række affiliate cases, herunder bl.a. den om den bedste candyfloss maskine, der jo går helt fint i tråd med firmaets navn.

Jeg håber at du finder vores medier interessante!

Tak fordi du læste med,

Christoffer Steenbeck

Seneste artikler fra Christoffer

Den bedste candyfloss maskine er nem at betjene, varmer hurtigt op og laver flotte porøse sukkertråde, der bliver til...

Den bedste candyfloss maskine er nem at betjene, varmer hurtigt op og laver flotte porøse sukkertråde, der bliver til en lækker hjemmelavet candyfloss. Med en maskine i køkkenet kan man bringe Tivoli oplevelsen helt med hjem og glæde både...

Den bedste candyfloss opskrift er simpel og måske den eneste der findes? Man kan dog tilføje farvestof for at give...