Cyber Monday - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Cyber Monday - Se alle de bedste tilbud ❯

Champion candyfloss maskine

4.3 baseret på 21 stemmer

Champions candyfloss maskine er yderst prisvenlig og gør det muligt at lave hjemmelavet candyfloss i hjemmet på ingen tid. Maskinen er i sig selv forholdsvis nem at anvende og... Læs mere

Pris 229 kr. 175 kr. • Placering 2 i kategorien Candyfloss maskiner
175 kr. hos KitchenOne
Oprindeligt 229 kr. Spar 24% (54 kr.)
4.3
Super!
21 stemmer
4.3 / 5
Mærke:
Champion
EAN (stregkode):
7391091852504
Vejl. pris:
229 kr.

Champions candyfloss maskine er yderst prisvenlig og gør det muligt at lave hjemmelavet candyfloss i hjemmet på ingen tid.

Maskinen er i sig selv forholdsvis nem at anvende og med sin éne knap er det blot at tænde den, vente på at den er varmet op og ellers påbegynde sin produktion af lækker candyfloss!

Der medfølger en målekop, der kan anvendes til afmåling af sukkeret, som skal hældes i skålen i midten af den opvarmede maskine.

Den opvarmede sukker bliver slynget ud som sukkertråde i maskinens skål. De fanges nemt med en papirkegle, spisepind eller andet ‘håndtag’.

Maskinen har en fin størrelse og kan nemt gemmes væk i køkkenskabet når den ikke er i brug på køkkenbordet. Alle små dele tåler fint en tur i opvaskemaskinen. Både fremstilling af hjemmelavet candyfloss og rengøring af maskinen er let som en leg!

Klar til at købe Champion? Vi har fundet den bedste pris hos KitchenOne

Endnu ikke sikker? Se flere candyfloss maskiner

Bedste alternativ til prisen, men dyrere

Champion er den billigste candyfloss maskine, så alternativerne er dyrere...
Bedøm dette produkt
21 stemmer, gennemsnit: 4.3 / 5